Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dilluns, 28 de maig del 2012

Marxa Puertos de Ribagorza - Graus

El dissabte 26 de Maig en Josep Torres, Josep Solano i Jordi van disputar la marxa "Puertos de Ribagorza" a Graus, en Josep T. el recorregut llarg de 192 qms i en Josep S. i Jordi S. el recorregut llarg de 136 km. Amb 2.300 participants.

RECORREGUT LLARG:

RECORREGUT CURT:

Aquest any hi va haver un canvi de recorregut respecte al dels anys anteriors, per motius de seguretat en l'asfalt de la carretera es va decidir no pujar el port de Serrate - Vilas del Turbón. El port que puja aquesta muntanya que surt en aquesta fotografia.
Substituït pel port de "La Canal" i va agafar més protagonisme tota la vall de Isabéna.

Comencem pel principi, aquest es l'Hotel on ens vàrem dormir els dos dies, en mig del poble de Graus. Hotel Lleida.

Anem a buscar la documentació i els dorsals al pavelló esportiu.





I el mallot de regal...



La tarda del divendres vàrem fer la visita turística per la població de Graus, aquesta és la plaça major:
No sé si us recordareu d'un anunci de pasta italiana, concretament de la marca Giovanni rana, en el qual sortia al balcó perquè inventava una varietat de pasta, doncs es va fer des de el balcó d'aquesta façana.




Bé, arriba el dissabte, aquí a punt de marxar des de l'Hotel cap a la Sortida.
El dia es presenta calorós, molta calor al final vàrem superar els 30 graus, en Josep S. es va fondre 5 bidons i jo quatre.




Sortim direcció Capella per pujar el primer port que és el Port de Laguarres per continuar cap a Benabarre.


de pujada
de baixada
La baixada amb l'asfalt amb no molt bones condicions, amb una mica de bonys que feia que tinguessis d'estar ben agafat al manillar.
Un cop a Benabarre carretera nacional, asfalt perfecte i a volar, adrenalina pura...
Fins a Graus on pugem el coll de La Canal cap a La Puebla de Castro, de 5 quilòmetres amb un desnivell entre el 5 i 6% i de tornada cap a Graus per la N-123 cap el quilòmetre 60.
Tornem a passar per davant de l'Hotel on ens varen tornar a rebre tota la gent del poble i especialment les nostres animadores de la Penya Cit, La Nuri, la Tresa i la Rosa.


Llavors anirem per la vall de Isábena en la A-1605, per pujar el port de la Bonansa, un cop a dalt els de la llarga aniran cap el coll de Fadas i el coll de Espina i els de la curta finalitzen el port en el poble de Serraduy, entrem per una carretera estreta amb força desnivell, que per en Josep i per mi ens porta a recordar la pujada del Portalet en la "Treparriscos" i un cop al poble enfilem de tornada el trajecte cap a Graus amb forces tobogans.
En "Towers" continua endavant amb aquest ports:


un cop fets els ports cap a Graus els 50 quilòmetres que faltaven...





Un merescut dinar de pasta amb les seves corresponents cerveses.






Bona marxa, ben organitzada, paisatges macos, bons avituallaments i amb la mesura justa de duresa per patir i gaudir a l'hora del ciclisme, la recomanem per tornar a fer-la en un futur... potser l'any vinent!!!   



Fotografies sortida n.13 colla A - El Molí d'en Buxeda

Sortida 13, colla A.
Podeu trobar-les al àlbum Picasa, 34 fotografies. 

Marxa Terra de L'Aigua

He trobat dues fotografies on surten en Ramón i en Toni a la 9 Marxa Cicloturista Terra de l'Aigua-Diari Sport que es va realitzar el diumenge 27 de Maig.

Preparats per sortir podem veure força be d'esquena a en Toni i de resquitllada a en Ramón.


Aquí entremig tenim en Ramón en el moment de la sortida...

Quilometratge 147 i temps per en Ramón 6 hores i 3 minuts i en Toni 5 hores i 53 minuts.
Enhorabona.

+ FOTOS DE LA REMENCES

Tenim més fotografies de la Remences, en tenim 156 al àlbum Picasa.

dijous, 17 de maig del 2012

Fotos del Remences 2012

Ja tenim per ara 131 fotografies de la nostra participació al "Terra de Remences" i encara en falten més per penjar, com a mostra i podeu trobar aquesta ben maca del "The Boss" de la colla posant "firmes" a tota la tropa pujant Bracons, un coll de no res amb petits percentatges, vist així sembla ben pla... Aneu, aneu els que no ho hàgiu provat mai, la "S" quasi al final us quedarà gravada, ben gravada. 
Renoi amb aquesta Scott... 


dilluns, 14 de maig del 2012

Terra de Remences 2012


Doncs be al àlbum de Picasa trobareu les fotografies de la diada que varem tenir els 11 que hi vam anar al remences. A mesura que rebi més fotografies l'aniré ampliant.

Entre les fotos podeu trobar entre d'altres al rei de la crema catalana... en Diego, aquest va a per crema per àpat, ja l'any passat va esser així, 2 menjades, dues cremes i ara no podia ser menys, ja abans de començar ho va preguntar ¿hi ha crema?...

En Ramón i en Toni es van agafar una casa rural al mig de la muntanya i per la tarda els que érem a l'Hotel la varem anar a veure, i es gran, molt gran, hi caben més de 25 de colla, amb camp de futbol inclòs, gronxadors per infants, tot de habitacions amb serveis cadascuna a molt bon preu, o sigui una ganga, a prop de Sant Esteve d'en Bas a Sant Feliu de Pallerols i per el proper any es possible que hi fem un pensament per anar amb colla, ja que te una "barbacoa" que encara que no es el més d'esportistes el dia abans podríem fer un molt bon àpat tots plegats.

Pregunteu al John com va dormir, es va passar tota la nit de discoteca... Be, ell no ballava, diguem que ell era al càmping molt a prop de la discoteca i al final es va passar la nit llegint.

I en Josep Torres, tantes ganes tenia de començar a pedalar que a les 4:30 es va llevar i amunt cap a Sant Esteve i es clar a les 6:00 ja hi era, el primer a recollir el dorsal, el primer a la sortida, tant era el primer que els testimonis que tenim d'Olot, la Rosa, la Nuria i la Mar que eren a l'Hotel van veure com un mallot vermell anava al cap davant de mes de 3.000 desbocats en el vuitè quilòmetre, per cert, des de la balconada donen per encertat el color del nostre mallot ja que es pot distingir força be dintre d'un bon grup.

El cel de la Vall d'en Bas, que podem dir, ja el coneixem, ni en Tomàs Molina ens pot ajudar, aquest cel fa el que vol, amb els de la curta ens va respectar, però els de la marxa llarga els va enganxar la pluja a Condreu i de baixada.

Aquí teniu els temps de cadascú:

Marxa de 175 quilòmetres: Josep Torres 5:32:00, John Balderstone 5:50:49, Mike Kearns 5:51:31, Toni Prats 6:21:36 i Ramón García 6:48:58

Marxa de 95 quilòmetres: Carles Jimenez 3:11:23, Josep Solano 3:16:52, Josep Antoni Aguilar 3:38:42, Jordi Satoca 3:39:49, Diego Brenes 3:50:43 i Xavi García 3:55:46.


Aquest any l'organització ho millora encara més, varen separar a les bales dels de 175 dels de 95, d'aquesta manera tenien camí lliure per volar endavant i no destorbar-nos, primer van sortir ells e immediatament la resta, perfecte.

Una bona jornada, una bona pedalada i fins l’any vinent que hi tornarem...