Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dilluns, 14 de maig del 2012

Terra de Remences 2012


Doncs be al àlbum de Picasa trobareu les fotografies de la diada que varem tenir els 11 que hi vam anar al remences. A mesura que rebi més fotografies l'aniré ampliant.

Entre les fotos podeu trobar entre d'altres al rei de la crema catalana... en Diego, aquest va a per crema per àpat, ja l'any passat va esser així, 2 menjades, dues cremes i ara no podia ser menys, ja abans de començar ho va preguntar ¿hi ha crema?...

En Ramón i en Toni es van agafar una casa rural al mig de la muntanya i per la tarda els que érem a l'Hotel la varem anar a veure, i es gran, molt gran, hi caben més de 25 de colla, amb camp de futbol inclòs, gronxadors per infants, tot de habitacions amb serveis cadascuna a molt bon preu, o sigui una ganga, a prop de Sant Esteve d'en Bas a Sant Feliu de Pallerols i per el proper any es possible que hi fem un pensament per anar amb colla, ja que te una "barbacoa" que encara que no es el més d'esportistes el dia abans podríem fer un molt bon àpat tots plegats.

Pregunteu al John com va dormir, es va passar tota la nit de discoteca... Be, ell no ballava, diguem que ell era al càmping molt a prop de la discoteca i al final es va passar la nit llegint.

I en Josep Torres, tantes ganes tenia de començar a pedalar que a les 4:30 es va llevar i amunt cap a Sant Esteve i es clar a les 6:00 ja hi era, el primer a recollir el dorsal, el primer a la sortida, tant era el primer que els testimonis que tenim d'Olot, la Rosa, la Nuria i la Mar que eren a l'Hotel van veure com un mallot vermell anava al cap davant de mes de 3.000 desbocats en el vuitè quilòmetre, per cert, des de la balconada donen per encertat el color del nostre mallot ja que es pot distingir força be dintre d'un bon grup.

El cel de la Vall d'en Bas, que podem dir, ja el coneixem, ni en Tomàs Molina ens pot ajudar, aquest cel fa el que vol, amb els de la curta ens va respectar, però els de la marxa llarga els va enganxar la pluja a Condreu i de baixada.

Aquí teniu els temps de cadascú:

Marxa de 175 quilòmetres: Josep Torres 5:32:00, John Balderstone 5:50:49, Mike Kearns 5:51:31, Toni Prats 6:21:36 i Ramón García 6:48:58

Marxa de 95 quilòmetres: Carles Jimenez 3:11:23, Josep Solano 3:16:52, Josep Antoni Aguilar 3:38:42, Jordi Satoca 3:39:49, Diego Brenes 3:50:43 i Xavi García 3:55:46.


Aquest any l'organització ho millora encara més, varen separar a les bales dels de 175 dels de 95, d'aquesta manera tenien camí lliure per volar endavant i no destorbar-nos, primer van sortir ells e immediatament la resta, perfecte.

Una bona jornada, una bona pedalada i fins l’any vinent que hi tornarem... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada