Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dilluns, 1 de setembre del 2014

MARXA PEDRO DELGADO

El dissabte 16 d’Agost a Segòvia, es va celebrar la XXI marxa Pedro Delgado “La Perico”, i on els nostres companys de penya CIT en Ramón, Toni i Nuri van participar-hi, el recorregut per fer és de 163 quilòmetres i 2900 metres de desnivell acumulat, amb pujades als ports de Navacerrada, Morcuera, Canencia i Navafria.

Enguany hi varen prendre part 2.138 ciclistes i que tot i realitzar-se en mes d’agost és una de les marxes més arrelades en el calendari nacional. La sortida es fa a sota mateix de l’aqüeducte de la ciutat.

Cal dir, que aquest any en Ramón va realitzar la marxa acompanyant per Luis Javier Acebes Pascual, amb el que l’uneix una gran amistat. (En les fotos amb el maillot del KAS).

En Luis Javier l’any 2012, realitzant la “Perico” va patir un greu accident en ple descens d’un dels ports, varies costelles trencades i amb afectació a altres òrgans, diagnosticat en primer instant per molta gravetat, van fer patir en primer instant per la seva total recuperació, i els primers diagnòstics metges pronosticaven la possibilitat de no poder practicar altre cop el ciclisme. El van fer romandre un llarg temps en l’hospital, on va rebre la visita del propi Pedro Delgado per donar-li ànims, mica en mica és va poder recuperar.


Finalment, enguany ha pogut disputar-la, acompanyat d’altres ciclistes, van fer una parada al lloc on va tindre lloc l’accident i el propi Pedro Delgado va rebre’l a meta per felicitar-lo.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada