Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dimarts, 15 de juliol del 2014

IRONMAN DE FRANKFURT - DAVID PRUÑONOSA

El diumenge 6 de Juliol el nostre company de la Penya CIT, en David Pruñonosa va fer l'Ironman de Franfurt, 3800 metres de natació, 180 km en bicicleta i una marató, amb un temps total de 11 hores i 36 minuts, 1 hora i 15 minuts per nadar, 5 hores i 26 minuts en bici i 4 hores i 45 minuts corrent.

Aquesta Ironman comença en un llac que va sorgir del subsòl després d’explotar els recursos miners de la zona, a 15 km de Franfurt Main,  a les 6:45 es va donar la sortida als professionals i a les 7 a la resta, imaginar 3000 participants alhora nedant, inevitable empassar aigua i cops de colze.

El circuit de bici eren dues voltes més el tram del llac a Frankfurt Main, i tenia un parell de pujadotes destacables, una l'anomenada The Hell, i l'altre l'anomenada Heartbrake Hill. En conjunt uns 1000 m de desnivell acumulats.

El circuit de córrer eren 4 voltes al voltant del riu Main. Aquest any va fer un calor inusual a Frankfurt, de mitjana al mes de juny i juliol hi ha unes temperatures de 20 a 23 graus, el dia 6 es va arribar temperatures entre els 29 i els 33 graus, cosa inusual en aquesta ciutat alemanya, això juntament amb la duresa de la prova, va provocar que prop d'un 20% dels 3000 participants no obtinguessin el títol de "Finisher". Tots son Ironmans. Imaginar les hores d’entrenament, la força mental per no defallir, el desig per avançar, cal treure’ns el “barret” i felicitar a tothom.


Moltes Felicitats David !!!.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada