Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dilluns, 16 de juny de 2014

Marxa de les 3 Nacions - Puigcerdà


Ahir dia 15 de Juny 12 components de la Penya CIT Terrassa van prendre part en la marxa 3 Nacions, tenim de felicitar a en Roc Balderstone que amb un temps de 4:43:10 va tenir el premi al participant més jove.

En quant tinguem tot el recull de les fotografies seran publicades a l’àlbum PICASA.

Aquí teniu l’article publicat per la Federació Catalana de Ciclisme sobre la marxa de les 3 Nacions:


A les vuit del matí del passat diumenge, l'Alcalde de Puigcerdà Sr. Albert Piñeira tallava la cinta de sortida acompanyat pel Regidor d'Esports Sr. Albert Casas i pel president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan Barnola i altres membres de la secció de ciclisme d'aquest club.
El petards tradicionals anunciaven la sortida dels 797 ciclistes que tenien per davant 140 km que van estar superats entre 4 i 7 hores per un circuit dels més atractius i especials del Pirineu: la Cerdanya, Andorra, el Port d'Envalira (2.400 m), el Pas de la Casa i l'últim escull per França amb el Coll de Pymorent, per baixar ràpidament fins a Bourg-Madame i arribar novament a Puigcerdà.
El dia ennuvolat, amb pluja dèbil i algun ruixat, temperatures baixes i vent van ser una dificultat més en la pujada al Port d'Envalira que els participants van superar en una demostració de bon nivell de preparació. A partir del migdia el sol va aparèixer, facilitant l'arribada a Puigcerdà.
En l'aspecte de l'esforç, els participants van demostrar un gran nivell de preparació esportiva i els primers en arribar ho van fer en poc menys de 4 hores. L'arribada de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven els participants.
L'Esport Ciclista Sant Andreu de Barcelona, amb 14 ciclistes, va ser premiat com a club amb més participants. El premis als cicloturistes més joves i més veterans han estat respectivament per a Àngels Sorinas i Roc Balderstone (Penya CIT) i per a Mari Carmen Morilla (CC Pineda de Mar) i Jordi Camps (AEC Catalunya).
Com és habitual, el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli recolzament social i esportiu amb la implicació de molts voluntaris. També ha estat important la col.laboració del Servei Català de Trànsit, de les federacions catalana i andorrana de ciclisme, el suport institucional de l'Ajuntament de Puigcerdà, de la Cerdanya i les parròquies andorranes així com el suport de les institucions del Govern Català, d'Andorra i de França, per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista Ruta Pirinenca de les 3 Nacions 2014.
En l'apartat de patrocinadors, marques com Coca-Cola, Esport HG, Carrefour i Campus Cerdanya han contribuït a arrodonir l'èxit d'una marxa amb el segell de 35 edicions.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada