Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dimecres, 29 d’agost del 2012

Volta a Espanya - Dissabte 25 d'Agost arribada al "Coll de la Gallina" i Diumenge 26 d'Agost sortida a Andorra

Aprofitant les vacances al principat d'Andorra i com la volta a Espanya tenia arribada al coll de la Gallina, amb la meta situada al Santuari de Canolich, vaig aprofitar el dimecres 22 d'Agost per anar-hi primer a veure com era aquest coll i fer-me una idea de com de dur és.






Arriba el dissabte, el port queda tancat des de les 7 del matí, per tant els cotxes que ja hi son és perquè han passat la nit dormint-hi  i per aprofitar els mini bus que l'organització Andorrana van posar pels que volem arribar a dalt sense pedalar, doncs ja em veus ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, cap a les 10 del matí a buscar-hi un bon lloc. Tocava esperar-me 7 horetes...

Aprofitant que encara no tenien l'arribada pintada vaig estrenar la senyera de la Penya...


Tocava anar passant les hores, la veritat es que passen volant, animant als atrevits que pugen amb bici, conversant amb "bojos" del ciclisme i anar mirant al cel, que tot i que per uns moments va amenaçar amb pluja ens va respectar i vam gaudir d'un dia perfecte.

Com estava a la corba de fans d'en "Purito" vaig poder conèixer als seus germans i part de la família, aquí teniu els dos germans d'en Joaquim, en el moment en que eren entrevistats per TVE.


A l'esquerra tenim en Alberto el germà petit, ciclista professional fins el 2008 i a la dreta l'altre germà que té una gran semblança amb en Joaquim.

Després de l'espera arriba el moment i arriben a la meva alçada en Froome, Contador, Purito i Valverde i aquesta es l'imatge de TVE...


Durant més de 23 minuts van estar passant ciclistes cap amunt que es trobaven als que ja havien coronat l'arribada i tornaven de baixada.

Llavors a caminar 5 quilòmetres fins anar a buscar el cotxe i cap l'Hotel, l'organització perfecte, cap retenció i el transit molt fluid, al arribar a l'hotel 3 equips ciclistes i van passar la nit, ORICA GREENEDGE, TEAM ARGOS-SHIMANO i OMEGA PHARMA-QUICKSTEP.

El diumenge vam anar a veure la sortida de la vuelta "Andorra-Barcelona",


Com els organitzadors de la vuelta i els del Tour van quedar tant contents amb el recorregut i l'afluència de seguidors, es plantegen incloure-la a la ronda gala, però aquesta vegada fins a dalt de tot, esperem poder-ho gaudir en un futur.

PODREU TROBAR FINS A 170 FOTOGRAFIES A UNA CARPETA DE PICASA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada