Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dimarts, 17 de juliol del 2012

Cap de Setmana del 15 i 16 de Juliol

Aquest Diumenge l'Oriol va anar a veure el Tour a dalt el mur de Peguere, a part de fer una ruta de 130 km i 3400 m de desnivell per carreteretes de la regió de l'Ariege (molt recomanables). Qui vulgui saber el recorregut que van fer i veure un video del pas dels corredors pot accedir al bloc del Jordi Puig. A través dels blocs o per aquesta adreça:

http://bikequake.blogspot.com.es/


A part també tenim penjades les fotografies al àlbum PICASA de la sortida del diumenge passat a les cases d'Aguilera, podreu comprovar tant en les fotos com en la classificació de la colla A que tenim a dos membres nous, son en Roc Balderstone (amb aquest cognom... fusta de proper campió) i el seu amic l'Aitor, vaja comencem a tenir el relleu a la Penya CIT.

Potser, com avui m'ha dit l'Oriol: A veure si en el futur la CIT anirà a participar al Tour enlloc d'anar-lo a veure passar!!!

Ahhh!!! per cert, ja en tenim dos més d'atrevits a fer el coll de Pradell, en Ramón i la Nuri, el dissabte van comprovar el conegut 20%.

També tenim canvi de lideratge a la colla B, en Josep Antoni "Pesca", potser hauriem de començar a canviar com l'anomenem per "Elèctric" o "Electró" com ara ens treballa per Endesa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada