Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

dimecres, 21 d’agost del 2013

ALPS FRANCESOS - Ramón i Nuri

En Ramon i la Nuri han passat les vacances als alps francesos, han aprofitat per fer 8 ports, dos d'ells dues vegades. Quina manera de posar-se en forma!! Mentre uns fan "panxing" d'altres no baixen de la bicicleta.

ALPE D'HUEZ



LA CROIX DE FER


GALIBIER (Dues vegades)



GLANDON


ISERAN


IZOARD


LA MADELEINE


MONT CENIS



TELEGRAPHE (Dues Vegades)




dimarts, 20 d’agost del 2013

TOUR DEL MONT BLANC - Agustí Vilà - 21 de Juliol

MARXA CICLISTA "TOUR DEL MONT BLANC"



330 quilòmetres i 8000 metres de desnivell, 8 ascensions, es surt des de Les Saisies a la Savoia Francesa, i els ports son els següents: col des Montets (França) 1419, un cop a Suissa a la regió de Valais, el col de la Forclaz 1526, Champex 1498, a la frontera suïssa amb la Aosta Italiana el col du Grand St.Bernard 2469, a la frontera de Itàlia amb França el Col du Petit St.Bernard 2188, un cop a França el Cormet de Roselend 1967, Hauteluce 1129 i per acabar Les saisies 1657.

Hauteluce es un poble a mitja pujada a l'estació d'esquí de Les Saisies,la sortida es a les 5:30 del matí del diumenge 21 i vaig arribar a les 12:00 pràcticament del mateix dia (unes 19 hores). Durant tot el dia va lluir el sol, a l'ascensió del Piccolo San Bernardo, va plovisquejar una mica a partir de La Thuile, res important, fins i tot agraït. L'ascensió al Cormet de Roselend, ja es va fer sota una pluja més important acompanyada de tronades i nuvol, un cop a dalt ja era de nit i el descens va ser a les fosques (portava un bon llum). La darrera ascensió a Les Saisies, va ser sense pluja.


Coronant Gran St. Bernardo

Coronant Petit St.Bernardo

Núvols amenaçadors al petit St.Bernardo

Nit i Pluja al Comet de Roselend

Les altimetries dels Ports: