Any 1974 - 1ª Fotografia realitzada de la Penya CIT

diumenge, 20 de gener del 2013

LLICÈNCIES 2013


Penya C.I.T. Terrassa   


Terrassa, 21 de Desembre del 2012

Tramitació Llicències 2013:

Quota club                       25,00 €

TIPUS DE LLICÈNCIA INDIVIDUAL

Els tipus de llicencies es diferencien segons l’edat, l’àmbit de competició (autonòmic català i estatal o internacional) i/o la pràctica esportiva del lleure.

- LLICÈNCIA DE L’UNIÓ CICLISTA INTERNACIONAL ( UCI / RFEC )

Ciclistes que vulguin participar en competicions i marxes cicloturístiques del calendari (UCI/RFEC), Si tens pensat anar a fer marxes a la resta d’Espanya o a l’estranger.

 Llicència UCI                            72,00 € (Cobertura Nacional i Internacional)

- LLICÈNCIA DE LA FEDERACIO CATALANA ( FCC )

Llicència d’àmbit català i adreçada a la pràctica del ciclisme de lleure o en proves organitzades de marxes de carretera i pedalades de BTT del calendari FCC.

Llicència FCC Lleure          59,00 € (Cobertura Autonòmica)

- LLICÈNCIES D’INICIACIÓ (Fins 16 anys)

Llicència d’àmbit català i adreçada a les categories Cadet, Infantil, Aleví, Principiant i Benjamí.

Llicència Fins 14 anys       12,00 €
Llicència de 15-16 anys     15,00 €

Per aquest any, ni la quota de club ni les dues llicències UCI i FCC ha sofert cap increment de preu, només les llicències d’iniciació.



Les quantitats a ingressar són:
 25,00  € si voleu fer-vos soci de la penya.
 84,00 € si voleu fer-vos llicència FCC + soci.
 97,00 € si voleu fer-vos llicència UCI + soci.

Tota la tramitació es farà per Internet, amb l’aplicació de llicències Online, per tant, a mesura que es realitzin pagaments anirem fem el procés d’entrades un cop per setmana, per evitar en la mesura del possible les comissions bancaries, aquestes llicencies, un cop realitzada l’entrada de les dades i el pagament efectiu a la federació, passen a estar en vigor.

Juntament amb aquest document teniu adjuntat el document de sol·licitud de llicència 2013 per emplenar i signar en l’espai corresponent a Signatura del sol·licitant.

A partir d’aquesta temporada no cal que el club presenti aquest document al recollir el carnet a la federació, però la llicència ha de romandre signada en possessió del club, sota la responsabilitat de la junta, per tal de poder-lo presentar en cas de ser demanat o per la federació, per la companyia d’assegurances o en cas de litigi.

Per tant, podeu fer l’entrega del document signat a la botiga Sanigar, Carrer de Bartomeu Amat, 73 (Plaça del Triomf), o escanejar-la i remetreu al correu electronic penyacitterrassa@hotmail.es o també es podrà portar a la reunió de club.

Les llicències dels companys de nacionalitat estrangera hauran de fer-nos entrega d’una fotocòpia NIE o permís de residència, aquesta es tramet a la REFC.  

Recordeu-vos de Signar i l’entrega dels carnets es farà a la reunió del club que es celebrarà en la data del 2 de Març,  on també es lliuraran els calendaris de sortides i normatives del club.


Atentament,
Penya C.I.T. Terrassa.